U bent hier als bezoeker aanmelden
registreer bij wijkplaats: nieuw / bestaand   /  Ede-Oost

Vitha

hier een foto

Ziet u de gelijkenis met het Vitha logo?

RuimteVoorDeWijk is een platform dat de onderlinge samenwerking van organisaties zoals wijkcentrum, school, bibliotheek en zorginstelling ondersteunt. Deze organisaties hebben samen veel gebouwen die meestal door de overheid betaald zijn, terwijl ze lang niet altijd goed benut worden.

Op RuimteVoorDeWijk kan men de ruimten in die gebouwen aan burgers te huur aanbieden. Per wijk werken de aanbieders dan samen, bijvoorbeeld inzake de vrijwilligerspool, het sleutelbeheer of de verhuuradministratie.

En wie zijn ruimten op RuimteVoorDeWijk aanbiedt, kan in een handomdraai een website in elkaar zetten zoals deze van Vitha.

(Voor de technische lezer: De website www.vitha.nl is gemaakt met de module MijnArtikelen van het online plaftorm RuimteVoorDeWijk. Deze website is niet alleen als zelfstandige site via www.vitha.nl te bereiken maar ook als onderdeel van www.ruimtevoordewijk.nl. De eerste is in de eigen huisstijl van Vitha. De laatste in de algemene huisstijl van RuimteVoorDeWijk. Het verschil is enkel een andere stylesheet. Onder de motorkap van de Vitha site ronkt de motor van RuimteVoorDeWijk!)

De handleiding voor RuimteVoorDeWijk is voor het laatst gereviseerd op 4 augustus 2014 en bevat nu ook instructies voor de module MijnArtikelen. U kunt hem hier downloaden. De algemene voorwaarden vindt u hier

RuimteVoorDeWijk wordt regelmatig verbeterd. De meeste recente upgrade informatie staat hieronder. Klik op de titel voor eerdere upgrades sinds januari 2014 ....

3 aug 2014

1) De gebruikershandleiding is volledig gereviseerd en bevat nu ook informatie over de module MijnArtikelen. De handleiding is te downloaden vanaf: hier

2) de integratie tussen RuimteVoorDeWijk en de eigen website (die u met MijnArtikelen kunt bouwen) is nu compleet. De elementen van de RuimteVoorDeWijk site, zoals de online agenda, kan men nu naadloos met de eigen website integreren. Lees in de nieuwe handleiding op pagina 15 hoe dat gaat.