U bent hier als bezoeker aanmelden
registreer bij wijkplaats: nieuw / bestaand   /  Ede-Oost

Vitha

Mooie officiële aftrap van RuimteVoorDeWijk
Ans Mers en Peter Schuttevaar
hier een foto
Op vrijdag 19 april wordt RuimteVoorDeWijk officieel gelanceerd in het wijkcentrum het Klokhuis te Amersfoort. Want waar kan dat beter dan in het wijkcentrum waar het instrument voor het eerst werd ingezet??!!
Gastvrouw is Ans Mers van het wijkcentrum. Samen met Peter Schuttevaar van RuimteVoordeWijk zullen zij u een aangename ochtend bezorgen. Op de agenda staat:
 
  1. Een presentatie van Peter Schuttevaar over de functies van RuimteVoorDeWijk (wat kunt u er mee?) en ook een beetje over de achterliggende filosofie (waarom eigenlijk?).
  2. Hoe is het om RuimteVoorDeWijk te gebruiken. Een praktijkverslag van Ans Mers.
  3. Als derde agendapunt gaan we ter plekke officieel één of twee nieuwe accounts aanmaken. Er worden bij deze gelegenheid twee jaarabonnementen voor ruimteVoorDeWijk verloot, voor volledige accounts (met websitemodule)*.
  4. Vragenrondjes. U kunt alle vragen stellen die u maar kunt bedenken. Ans en Peter zullen ze graag beantwoorden.
  5. Na afloop kunt u met elkaar van gedachten wisselen tijdens een broodje en een drankje.

tijd: De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00. U kunt inlopen vanaf 09.30
adres: Weberstraat 2 - 3816 VC - Amersfoort
aanmelden: mail naar peter@vitha.nl
* Een gratis account is in twee minuten aangemaakt (ook als u daarbij een nieuwe wijkplaats moet activeren). Een gratis account kent echter als beperking, dat u maximaal twee ruimten op kunt voeren op de site. Bij een volledige account kunt u zoveel ruimten aanmaken als u wenst (ook als u die vervolgens niet online zet en als u daar alleen maar het ingebouwde reserveringssysteem van RuimteVoorDeWijk voor wilt gebruiken).