U bent hier als bezoeker aanmelden
registreer bij wijkplaats: nieuw / bestaand   /  Ede-Oost

Vitha

hier een foto
Ruimten om tijdelijk te huren en te verhuren. En activiteiten om samen te organiseren. Dat is de basis van RuimteVoor-DeWijk.
Begin zelf een wijkplaats. Het is makkelijker dan u denkt!!
hier een foto
RuimteVoorDeWijk is voor iedereen die ruimten wil aanbieden of afnemen en die activiteiten wil organiseren of er aan wil deelnemen. En wie zelf in zijn eigen wijk een wijkplaats wil beginnen kan tijdens het registreren zelf uit een lijst zijn wijk uitzoeken en daar een wijkplaats voor activeren. U hoeft daartoe geen officiƫle instantie of welzijnsorganisatie te zijn. Iedereen die ruimten aan te bieden heeft of activiteiten organiseert kan zich registreren.
RuimteVoorDeWijk is niet duur. U betaalt een beperkt jaarbedrag
Voor wie zich tot twee ruimten beperkt is RuimteVoorDeWijk zelfs gratis!
hier een foto
Inschrijven op RuimteVoor-DeWijk is gratis! Met dat gratis account krijgt u een eigen subdomeinnaam en kunt u van de standaard-modules gebruik maken. De enige beperking daarbij is, dat u maximaal twee ruimten aan kunt bieden.
u bent er in enkele eenvoudige stappen
hier een foto
Voor huurders, aanbieders, wijkplaats-beheerders en vrijwilligers zijn er verschillende manieren om gebruik te maken van RuimteVoorDeWijk. U zult echter merken dat de drempels steeds zeer laag zijn.
Vragen die wij zoal krijgen over RuimteVoorDeWijk
een constante stroom van reserveringen
waarvan tachtig procent daadwerklijk overeenkomsten worden!
hier een foto

Dankzij de inzet van burgers open gebleven.

De eerste aanbieder op RuimteVoor-DeWijk was wijkcentrum het klokhuis in Amersfoort. Het klokhuis werd eind 2012 door een burgerinitiatief overgenomen. De gemeente Amersfoort honoreerde het door hen opgestelde plan en gaf de vereniging vijf jaar de tijd om de exploitatie rond te krijgen.

RuimteVoorDeWijk kwam daarbij als geroepen.....